24 Haziran 2014 Salı

Sezon Finali

    Yazacakların var ise hala sabretmek daha zordur, söylenecek o kadar söz varken susmak daha da zordur. Elde etme arzusu ve kaybetme korkusu ile geçen onca zamandan sonra yazmak için bu anı beklemek pek akıl karı değil sanırım. Ne olurdu nasıl olurdu bilmeden içinde o heyecanla ile devam etmek gerek yola. Belki de sevgili olmanın sorumluluklarını yerine getirmeden sadece kendinden sorumlu olarak yaşamak ve içindeki o tertemiz sevgiyi kirletmeden yaşamaktır doğrusu. Ya da cümle alem bilsin dercesine haykırmak, sonrasını düşünmeden paylaşmak   
'al işte' diyerek ortaya koyarak yaşamaktır. Sadece hayal kurarak , ihtimalleri düşünerek beklemek. Kaybetme korkusunun altında ezilerek susmak ya da. Ben bu filmi daha önce de izlemiştim dedirtir bazen hayat.
Bu anasını siktiğimin şehrinde yaşamak daha da zor bir hal alacak bu sene itibariyle. Şimdiye kadar yaşadıklarım hep sevdiğim bir dizinin sezon finalini izlemek gibi gelirdi. Bir sonraki sezonu beklerken ki haz ve merak duygularıydı genelde beni bu diziye bağlayan. Ama bu sefer elde sadece senaristin fikrini değiştirmesi için dua etmek var. Bazen iyi ve güzel şeyler daha iyileri olsun diye son bulurmuş. Bu cümleye bile itibar etmek geliyor ancak elden. Acabalar,keşkeler,hayal kırıklıkları ile dolu bu sezon gelecek güzel bir sezonun habercisi olsun.  

Hiç yorum yok: